Fekete szombat

Szakadékba zuhanva halt meg a marokkói királyi gárda 16 tagja

Buszbalesetben életét vesztette szombat hajnalban Marokkóban a helyi királyi gárda tizenhat tagja - közölték kórházi forrásból.

2013.08.10 20:51MTI

Az alakulat VI. Mohamed király útját készítette elő az arab ország északi részén, a Földközi-tenger partján.

Tétouanból haladtak el-Hoszeima irányába, amikor a buszsofőr egy kanyarban egyelőre ismeretlen okból elveszítette az uralmat a jármű fölött, és a busz egy 200 méter mély szakadékba zuhant. A balesetben a királyi gárda 42 tagja megsérült.

VI. Mohamed közleményében részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és közölte: ő fogja állni a személyes vagyonából a 16 temetés és a 42 sérült kórházi ellátásának költségeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.