Három férfit letartóztattak

Hatalmas csempészcigaretta-szállítmány egy magyar furgonban - Nagy-Britanniában

Hatalmas csempészcigaretta-szállítmányt foglaltak le egy magyar furgonban a nagy-britanniai Peterborough-ban és három férfit letartóztattak

2013.08.06 21:28MTI

A 8,3 millió szál cigarettára bukkant rá egy magyar rendszámmal ellátott tehergépkocsiban a helyi rendőrség, éppen akkor, mikor a rakományt a múlt pénteken kipakolták. A csempészettel gyanúsított férfiakat is ekkor tartóztatták le. A három gyanúsított: egy 28 éves magyar és két negyven év körüli brit állampolgár. 

A cigaretta becsempészésével mintegy másfél millió font illeték (több mint félmilliárd forint) befizetését akarták megúszni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.