Olasz politika

Berlusconi: Ártatlan vagyok!

Ártatlansága mellett az olasz kormány munkája folytatásának fontosságát hangoztatta Silvio Berlusconi volt kormányfő, a Szabadság Népe (PdL) elnöke vasárnap azon a római tüntetésen, melyet pártja rendezett.

2013.08.04 19:10MTI
MTI

- Ártatlan vagyok! - kiáltotta Berlusconi a római rezidenciájának számító Grazioli-palota előtt összegyűlt több tízezres tömegnek. - Silvio! Silvio! - skandálták a Forza Italia (Hajrá Olaszország) zászlóit lobogtató PdL-hívek. A Forza Italia volt Berlusconi első pártja, mellyel még 1994-ben megkezdte politikai karrierjét.

Berlusconi kijelentette, a hatalom a népé és nem a bíróságoké. Hozzátette: "a helyemen maradok és nem adom fel (...) és a kormánynak is folytatnia kell munkáját".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.