Tűzvész

Helyi balhé után sokan meghaltak egy tűzben Kairóban

A verekedés mozgóárusok és állandó bolttulajdonosok között tört ki az al-Muszki negyed egyik piacán, mert a helybeliek ki akarták szorítani az idegeneket.

2013.07.30 02:34MTI

Kairó óvárosában legalább 15 ember életét vesztette egy tűzben, amely az óváros egyik piacán tört ki mozgóárusok verekedése közben, hétfő este - közölték biztonsági források. A verekedés mozgóárusok és állandó bolttulajdonosok között tört ki az al-Muszki negyed egyik piacán, mert a helybeliek ki akarták szorítani az idegeneket.

Verekedés tört ki, egy boltos rálőtt a vándor árusokra, majd elmenekült. Az utóbbiak válaszul felgyújtottak az üzletét, ahol illatszereket árult. A tűzben sokan megfulladtak az illatszerek készítéséhez használt vegyszerek miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.