New York

Földet érés után összetört egy repülőgép első futóműve - videó

A Boeing 737-es gép a Southwest Airlines társaságé, és az eset a LaGuardia repülőtéren történt. Tíz sérült utast a helyszínen elláttak, hatot pedig kórházba szállítottak.

2013.07.23 07:50MTI
Forrás: youtube.com

New York-i földet érés után összetört hétfő délután egy utasszállító repülőgép első futóműve, a gép orra bukott, és a balesetben megsérült 16 utas - közölték tisztségviselők.

A Boeing 737-es gép a Southwest Airlines társaságé, és az eset a LaGuardia repülőtéren történt. Tíz sérült utast a helyszínen elláttak, hatot pedig kórházba szállítottak, de senkinek nincs súlyos sérülése. A hattagú személyzetet megfigyelés céljából szintén kórházba szállították - közölte New York és New Jersey államok repülőtéri hatósága.

A gépen 150 utas tartózkodott.

A baleset miatt a repülőteret rövid időre bezárták, de este 7 órától már az egyik kifutópálya üzemelt. A baleset okát egyelőre nem tudják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.