Ukrán busz balesete

Tragédia: a mélybe zuhant egy turistabusz Montenegróban

Megcsúszott a hegyek között átvezető egyik hídon, majd a mélybe zuhant vasárnap egy ukrán rendszámú autóbusz Montenegróban, tizenhárom ember életét vesztette, harminckettőt pedig sérülésekkel kellett kórházba szállítani. VIDEÓ!

2013.06.23 21:57MTI

A baleset a montenegrói fővárostól, Podgoricától mintegy harminc kilométerre északra történt, Grlónál, a hegyek között kanyargó egyik úton. A helyi rendőrség szóvivője szerint a mintegy ötven utast szállító busz megcsúszott az egyik hídon, majd onnan negyven méternyit zuhant a mélybe.

Az eddigi hírek szerint tizenhárom személy vesztette életét, harminckettő pedig megsebesült, többen meglehetősen súlyos sérüléseket szenvedtek, köztük egy gyermek is.

Az erről szóló hírügynökségi jelentés szerint este még folytak a mentési munkálatok, ugyanis a jármű nehezen megközelítő helyre zuhant, emiatt sokáig nem sikerült kimenteni az összes utast.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.