Érthető ok?

USA: Több tucat terrorcselekményt akadályozott meg a titkos adatgyűjtés?

Alexander a törvényhozáshoz előre benyújtott írásos tanúvallomásában rámutatott, hogy az Egyesült Államok kritikus infrastruktúrája, a telekommunikációtól a víz- és energiaellátási hálózatig, nincs megfelelően felkészítve egy kibernetikai támadás kezelésére.

2013.06.12 22:51MTI

Több tucat terrorcselekményt akadályozott meg az adatforgalomnak a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) általi megfigyelése - jelentette ki szerdai kongresszusi meghallgatásán Keith Alexander tábornok, a szolgálat igazgatója. A tábornok törvényesnek nevezte az adatforgalomnak a múlt héten lelepleződött titkos megfigyelését. Alexander a törvényhozáshoz előre benyújtott írásos tanúvallomásában rámutatott, hogy az Egyesült Államok kritikus infrastruktúrája, a telekommunikációtól a víz- és energiaellátási hálózatig, nincs megfelelően felkészítve egy kibernetikai támadás kezelésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.