Tűzharcban lelőtték

Ámokfutó lövöldözött Nyugat-Texasban

Ámokfutást rendezett egy tengerészgyalogos Nyugat-Texasban: egy embert lelőtt és ötöt megsebesített, mielőtt a rendőrök tűzharcban végeztek vele.

2013.05.28 08:05MTI

A 23 éves férfi ámokfutása helyi idő szerint vasárnap kezdődött, amikor minden érthető ok nélkül lövöldözni kezdett autójából Eden városában, és megsebesített egy nőt. 

Ezután a szomszédos településre hajtott, ott egy bevásárlóközpontnál parkoló gépkocsira nyitott tüzet, és két embert megsebesített. Az ámokfutó később megsebesített még egy férfit, és lelőtt egy 41 éves nőt. A rendőrök a támadó nyomába eredtek, és miután megtalálták, tűzharcban lelőtték. 

A férfi egy helyi rendőrparancsnokot is megsebesített. Mint később kiderült, a lelőtt ámokfutó tengerészgyalogos volt, és egy észak-karolinai támaszponton teljesített szolgálatot. 

A hatóságok egy a támaszpont közelében történt gyilkossággal összefüggésben akarták kihallgatni. A férfi gépkocsijában több lőfegyverre és nagy mennyiségű lőszerre bukkantak a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.