Beakadt a zsinór

Durva videó: kirántotta a katonát a kibomló ernyő a repülőből

Filmre vették, ahogyan egy véletlen baleset folytán kibomló ernyő magával rántotta a katonát a nyitott repülőgépből.

2013.05.10 12:36ma.hu

Az Amerikai Egyesült Államok katonája egy katonai repülőgép fedélzetére szállva még nem gondolta, hogy élete egyik legemlékezetesebb kalandja vár rá perceken belül - szerencsére a meghökkentő jelenetet sikerült videóra venni.

A nevét nem felfedő amerikai ejtőernyős éppen ugráshoz készülődött – minden bizonnyal egy C–130 Hercules négy hajtóművel felszerelt, légcsavaros, közepes teherszállító repülőgépről – mikor a rámpán beakadt az ernyőkioldója. Az ernyő azonnal kinyílt, és a szél abban a pillanatban bele is kapott, kirántva ezzel az ugrót.

Szerencsére, az ejtőernyősnek sikerült biztonságban landolnia, igaz, 50 kilométerrel arrébb a tervezett landolási helyszínnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.