Háborús konfliktus

Állítólag rakétákkal lőttek egy orosz utasszállító repülőgépre Szíria légterében

Állítólag rakétákkal lőttek hétfőn egy orosz utasszállító repülőgépre Szíria légterében, az esetet az orosz külügyminisztérium sürgősen tisztázza a közel-keleti ország hatóságaival.

2013.04.29 22:33MTI

Alekszandr Lukasevics külügyi szóvivő közölte, hogy értesüléseik szerint közép-európai idő szerint 14 óra 45 perckor a NordWind orosz légitársaság Sarm es-Sejkből Kazanyba tartó járatának legénysége "a földön zajló olyan harci cselekményeket észlelt, amelyek veszélyt jelenhettek volna a 159 utast szállító repülőgépre". Alekszej Sztarosztyin, a kazanyi nemzetközi repülőtér vezérigazgatója közölte, hogy a szakemberek nem találtak sérülést a NordWind náluk sikerrel leszállt gép testén, és a legénység sem jelentette, hogy problémájuk lett volna a szíriai légtérben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.