Tagadta, hogy népirtás történt volna

A szerb elnök bocsánatot kér a Srebrenicában elkövetett bűnökért

Tomislav Nikolic szerb elnök azt mondta egy televíziós interjúban, hogy "térden állva" kér bocsánatot a boszniai Srebrenicában 1995 júliusában elkövetett bűnökért.

2013.04.25 13:39MTI

"A népirtást először bizonyítani kell. (...) Minden, ami az egykori Jugoszláviában történt, magán viseli a népirtás jegyeit" - hangoztatta Nikolic a bosznai állami televíziónak (BHT) nyilatkozva.
   
Az interjúból, amelyet a BHT május 7-én készül műsorra tűzni, csütörtökön kerültek fel részletek a YouTube internetes videomegosztó portálra.
   
"Térden állva kérem, hogy bocsássanak meg Szerbiának a Srebrenicában elkövetett bűnökért" - mondja a videón egyebek közt Tomislav Nikolic, hozzátéve, hogy hamarosan felkeresi a boszniai kisvárost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.