Felborult a karambol után

Halálos áldozatokat követelt egy buszbaleset Dél-Kaliforniában

Karambolozott és felborult egy autóbusz az egyesült államokbeli Kalifornia déli részén vasárnap este, a súlyos balesetben nyolc ember meghalt, 27 megsebesült - közölték a hatóságok.

2013.02.04 10:39MTI

A baleset Los Angelestől 120 kilométerre keletre történt egy hegyvidéki területen, Menton településnél, a 38-as autópályán.

Szemtanúk szerint a busz - amely egyes források szerint Mexikóból érkezett - egy kisteherautóval és egy személyautóval ütközött, majd leszaladt az útról. A baleset során több utas kirepült a busz ablakán. Később sokakat a mentősök és a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból. Súlyos sérüléseket szenvedtek a kisteherautóban és a személykocsiban utazók is.

Huszonhét embert szállítottak kórházba, többük állapota életveszélyes.

Egyelőre nem ismeretes, hogy pontosan mi okozta a szerencsétlenséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.