A forgalmat rendőri irányítással elterelik

Halálos Buszbaleset Borsodban, tizennégyen sérültek meg

Egy ember meghalt és tizennégyen sérültek meg, amikor egy távolsági busz és egy személyautó összeütközött szombaton Rudabánya és Ormosbánya között.

2012.12.15 19:00MTI

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: az eddigi adatok szerint az Ormosbányát Rudabányával összekötő úton egy személygépkocsi vezetője járművével - eddig tisztázatlan okból - megcsúszott, áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal.
   
A baleset következtében a személyautó 36 éves utasa a helyszínen meghalt, az autót vezető 46 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóbusz utasai közül egy ember súlyosan, tizenkét utas könnyebben sérült meg. A sérülteket a mentők Ózdra és Miskolcra szállították ellátásra.
   
A helyszínelés és a műszaki mentés még tart, a forgalmat rendőri irányítással elterelik. A baleset körülményeinek feltárására és a felelősség megállapítására a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálatot indított - tették hozzá.
   
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ónos eső esik, többfelé csúszósak az utak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.