A "Szívtipró Ruby" is megjelent

A Berlusconi elleni Ruby-per folytatásáról döntött az olasz bíróság

Elvetette a Silvio Berlusconi ellen, prostitúcióra való kényszerítés vádjával zajló per felfüggesztési kérelmét hétfőn a milánói bíróság, ahol "Szívtipró Ruby" is megjelent.

2013.01.14 15:52MTI

A milánói bíróság a per folytatásáról döntött. Az indoklás szerint pártja tevékenysége nem akadályozhatja meg Berlusconit abban, hogy megjelenjen a tárgyalásokon
   
A per ideiglenes felfüggesztését Berlusconi védőügyvédje, Nicolo Ghedini kérelmezte a választási kampány idejére. A vádat képviselő Ilda Boccassini milánói ügyész hangsúlyozta, hogy Berlusconi a választásokon induló Szabadság Népe (PdL) pártnak nem a főtitkára és nem is a miniszterelnök-jelöltje, ezért a kampány elfoglaltságaira való hivatkozás nem elfogadható. 
   
A 2011-ben kezdődött perben a 77 éves Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják. Az eddigi tárgyalásokon vád és védelem azokat a fiatal nőket kérdezte, akik a Berlusconi által rendezett partikon vettek részt. Mint kiderült, a politikus a mai napig 42 lányt támogat, fejenként havi több mint kétezer euróval.
   
Most jelent meg először a milánói bíróságon a 21 éves "Szívtipró Ruby", a marokkói Karima El Mahroug, aki négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó közeli villájában. Rubyt a védelem idézte be tanúként, de végül nem szólaltatták meg.
   
Berlusconi tavaly októberben önként nyilatkozott a bíróságon, s leszögezte, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Rubyval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.