Sok amerikai szolgált itt tengerészként

Szállodatűz a Fülöp-szigeteken, halálos áldozatokkal

Tűz volt péntek reggel egy Fülöp-szigeteki üdülőhely egyik szállodájában, és meghalt három helybeli, három amerikai és egy dél-koreai állampolgár - közölték a hatóságok.

2013.01.11 08:33MTI

Az áldozatokra a tűz eloltása után találtak rá a Dryden Hotel különböző szobáiban. A kis szálloda a Manilától 80 kilométerre nyugatra fekvő Olongapo városban található, amely különösen az amerikai turisták körében népszerű. A városban 1991-ig amerikai haditengerészeti támaszpont működött - annak idején az egyik legnagyobb külföldi támaszpontja az Egyesült Államok haditengerészetének -, a turisták közül sok itt szolgált tengerészként.

A kétszintes épület földszinti része betonból épült, de a felső szint fából. Az oltás körülbelül három óráig tartott. A tűz okát egyelőre nem tudják - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.