Megölték őket a rendőrök

Életükkel fizettek a rendőrőrsre támadó fegyveresek az Észak-Kaukázusban

Megtámadott egy rendőrőrsöt, majd elmenekült a helyszínről két ismeretlen fegyveres, akiket megöltek az őket üldöző rendőrök szerdán Oroszországban, az Észak-Kaukázusban.

2013.01.02 20:11MTI

A Karacsaj-Cserkesz Köztársaságban lévő Ucskeken településen két fegyveres tüzet nyitott gépkocsijából egy ottani rendőrőrsre, majd továbbhajtott. A rendőrök üldözőbe vették a támadókat, akiknek a gépkocsija egy fának hajtott. A balesetet szenvedett fegyveresek ezután lövöldözni kezdtek a nyomukban lévő rendőrökre, akik visszalőttek. 

A tűzharcban a két támadó életét vesztette. Az Oroszország délnyugati részén, a Kaukázus északi lejtőin és az előtte fekvő síkvidéken elterülő orosz köztársaságban, akárcsak Dagesztánban és Csecsenföldön gyakoriak a fegyveres erőszakos cselekmények, amelyeknek elkövetésével a hatóságok "iszlám lázadókat" és "bűnözőket" gyanúsítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.