Brutális erőszak

Indiai média: el akarták gázolni a fiatal nőt megerőszakolói

A december közepén nemi erőszak áldozatává vált, sérüléseibe belehalt fiatal indiai nőt bántalmazói brutális tettük után valószínűleg megkísérelték elgázolni a busszal, amelyben a bűncselekmény megtörtént.

2013.01.02 11:39MTI

Az ezer oldalas jelentésből kiderül, hogy a 23 éves nő kísérője még idejében el tudta rántani őt, amikor látta, hogy a busz megfordul, és feléjük rohan.
   
A The Indian Express című lap szerint a fiatal férfit barátnőjével együtt a csoportos erőszak után kidobták a buszból, de a párról előtte még letépték ruháikat.
   
A The Times of India című lap arról számolt be: a fiatal nő többször is megharapta támadóit. Ezek a sérülések, továbbá a vér-, a sperma- és a hajminták képezik a nő barátjának vallomásával együtt a bizonyítékok zömét a hat feltételezett tettessel szemben.
   
A nő bántalmazásával és megerőszakolásával gyanúsítottak között van a busz vezetője is, akinek felelnie kell bizonyos bizonyítékok eltűnéséért: a tett után állítólag elégette a nő ruháit, és megpróbálta alaposan kitakarítani az autóbuszt.
   
A fiatal nőt december közepén egy újdelhi buszban erőszakolta meg és bántalmazta hat férfi, a nő barátja is súlyos sérüléseket szenvedett.
   
Az öt férfi és fiatalkorú társuk várhatóan csütörtökön áll a bíróság elé gyilkossági kísérlet és nemi erőszak vádjával. A kijelölt ügyvédek azonban máris közölték, hogy nem vállalják a védelmet, egyikük szerint immorális lenne egy ilyen ügyben a védelem szerepét eljátszani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.