Sikeres műtét után

Elhagyta a kórházat Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök

Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök a hét végén elhagyta a kórházat, ahol húgyhólyag-nagyobbodás miatt sikeres műtétet végeztek el rajta.

2012.12.30 11:40MTI

A Sky News és a BBC jelentése szerint 87 éves volt tory miniszterelnök jól van. A múlt héten vitték kórházba és szombaton bocsátották el. Szóvivőjét a sajtó egyelőre nem tudta elérni. 

Margaret Thatchert több mint tíz évvel ezelőtt több kisebb agyi-érkatasztrófa érte. Több magánrendezvényen is megjelent ugyan, de nyilvános szereplése nem volt. Thatcher - Nagy-Britannia eddigi egyetlen női miniszterelnöke - 1979 és 1990 között irányította a kormányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.