Natascha szerelmes volt egykori elrablójába?

Videó! Natascha Kampusch titkolja érzelmeit!

Retteg a férfiaktól, ezértnem talál párt magának Natascha Kampusch, az osztrák lány, akit Wolfgang Priklopil 1998-ban, tízéves korában rabolt el. A nyolc évig fogva tartott lány inkább tévés karrierre vágyik, s a brit Timesnak adott interjúban elárulta: nagy vágya, hogy II. Erzsébet királynővel készítsen interjút.

2008.06.04 09:00ma.hu

Nataschában még elevenen él az emlék, amikor a brit The Sun tudomására jutott, hogy szadomazo szexképek készültek róla és Priklopilról - írja a Blikk. 

Azt akarom, hogy sose derüljön ki, még a pszichológusom és a legjobb barátaim is csak részleteket tudnak.  Ha elmondanám, mit éreztem iránta, mindenki úgy ferdítené el, ahogy neki épp tetszik -  mondta Natascha. 

Szakértők állították például, hogy elrablója jobb nevelésben részesítette, mint ha saját családjában nőtt volna fel. Sokat olvasott, ám Priklopil – aki, miután megszökött tőle, a vonat alá vetette magát – gondoskodott róla, hogy afféle álomvilágban éljen. Cellájában Harry Pottert olvasott, és Star Treket nézett. A Stockholm-szindrómában szenvedő lány – amely miatt a túszok szeretetet éreznek fogvatartójuk iránt – máig nagy tisztelettel beszél elrablójáról. Ugyanakkor nem tud szabadulni álomvilágától.

Nézze meg Natasha talk showját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.