Két rakétát lőttek ki ?

Meghalt a gázai belügyminisztérium három alkalmazottja egy izraeli légicsapásban

Meghalt a Hamász irányítása alatt álló gázai belügyminisztérium három alkalmazottja a Gázai övezet elleni izraeli légicsapásban szerda este.

2012.09.20 07:35MTI

Izraeli harci gépek egy személygépkocsit vettek célba az egyiptomi határnál fekvő Rafah városában. Az autóban a gázai belügyminisztérium három alkalmazottja utazott.

A Hamász közleménye szerint "Izrael megölte három tisztjét, akik kötelességüket teljesítve ügyeltek a gázaiak biztonságára".

Az izraeli híradások szerint azonban az áldozatok az Iszlám Dzsihád szélsőséges szervezet tagjai voltak.

Szemtanúk szerint röviddel az izraeli légicsapás előtt két rakétát lőttek ki a térségből Izrael déli részére, miközben izraeli pilóta nélküli felderítő repülőgépek köröztek a térségben.

A Gázai övezetből érkező rakétacsapásokra Izrael gyakran légitámadással válaszol. A zsidó állam a Hamászt teszi felelőssé a rakétatámadásokért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.