Bombafenyegetés

Izlandon hajtott végre kényszerleszállást egy orosz utasszállító

Bombafenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre csütörtökön délelőtt az izlandi Keflavik város repülőterén egy orosz utasszállító repülőgép.

2012.08.16 09:49MTI

A történtekről az Aeroflot orosz légitársaság szóvivője tájékoztatott. A gép New Yorkból Moszkvába tartott, amikor egy ismeretlen telefonáló azt állította, hogy a gépen robbanószerkezetet helyeztek el. Az Airbus 330-as típusú gép fedélzetén 256 személy tartózkodott. Orosz források szerint az ismeretlen telefonáló a New York-i rendőrséget hívta akkor, amikor a gép már úton volt. A pilóta ezt követően a leszállás mellett döntött. Az utasszállító biztonságosan landolt, a gépet kiürítették, átkutatása megkezdődött. A helyszínre orosz diplomaták érkeztek, hogy segítséget nyújtsanak az utasoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.