A gyilkosság a drogkartellel van összefüggésben?

Mexikóban nyolc holttest találtak egy gépkocsiban

Nyolc holttestet talált a mexikói rendőrség az ország középső részén, Fresnillo városban egy gépkocsiban.

2012.08.11 13:01MTI

Az autó egy olyan raktár közelében volt, amelyben a rendőrség nemrég kábítószert foglalt le. A holttesteket napokkal ezelőtt hagyhatták ott. A hatóságok egyelőre semmiféle más részletet sem közöltek a holttestekkel kapcsolatban.

Az AP amerikai hírügynökség jelentésében kiemelte, hogy Zacatecas tartományban, ahol Fresnillo található, az utóbbi két évben megnőtt a kábítószerrel összefüggésbe hozható bűnesetek száma.

Szakemberek szerint ez annak a következménye, hogy az egyik nagy mexikói drogkartell, a Zetas csoport, amelynek eredeti bázisa az ország északi, Texasszal határos részén volt, elkezdte kiterjeszteni a tevékenységét dél felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.