Néhány ellenőrzött robbantást is végrehajtottak

Hatástalanították a denveri ámokfutó bombáit

A tűzszerészek hatástalanították a denveri ámokfutó lakásában fölhalmozott robbanószerkezeteket.

2012.07.22 07:23MTI

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szakembereinek egy egész napi munkájába telt, mire egy robot segítségével hatástalanítani tudták a gyújtózsinórok, robbanószerkezetek és gyúlékony vegyi anyagokat rejtő tárolók bonyolult rendszerét. Ennek során néhány kisebb ellenőrzött robbantást is végrehajtottak-jelentette be helyi idő szerint szombat este a helyi rendőrség.-

Előzőleg az egész környéket kiürítették, és lezárták. Dan Oates rendőrfőnök azt mondta, legkésőbb vasárnap minden lakó visszatérhet.

Az ámokfutó, a 24 éves James Holmes közép-európai idő szerint péntek reggel válogatás nélkül lövöldözni kezdett a Colorado állambeli Denver elővárosában, a több mint 100 ezer lakosú Aurorában egy multiplex moziban az új Batman-film vetítésén. Tizenkét embert - köztük egy hatéves gyereket - megölt, 58 másikat megsebesített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.