"Testületen kívül" befolyásolnák Szíriát

Szíria - Az USA szerint csődöt mondott a BT

Az amerikai ENSZ-nagykövet szerint a Biztonsági Tanács csődöt mondott a szíriai válság kezelésében, ezért az Egyesült Államok "a testületen kívül" fog nyomást gyakorolni Damaszkuszra.

2012.07.19 19:03MTI

"Fokozni fogjuk erőfeszítéseinket a Biztonsági Tanácson kívül, különféle partnerekkel, hogy nyomást gyakoroljunk az Aszad-rezsimre, és segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek erre szükségük van" - jelentette ki csütörtökön Susan Rice nagykövet, miután Moszkva és Peking megvétózta a nyugati határozati tervezetet. "A Biztonsági Tanács teljesen megbukott az idei legfontosabb feladatával" - mondta, és azzal vádolta Oroszországot és Kínát, hogy szíriai szövetségeseiket védelmezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.