A hat halálos áldozatot még nem azonosították

A burgaszi merényletben legalább 31 izraeli állampolgár sérült meg

Az izraeli külügyminisztérium megerősítette csütörtök reggel, hogy a burgaszi merényletben megsebesült 32 emberből legalább 31 izraeli állampolgár, és utóbbiak közül háromnak az állapota súlyos. A hat halálos áldozat azonosítása még nem fejeződött be.

2012.07.19 07:41MTI

A 28 könnyebb sebesültet burgaszi kórházba szállították, a három súlyos sérültet pedig Szófiába - mondta a minisztérium szóvivője a vöröskereszt izraeli megfelelőjének, a Magen David Adom (MDA) szolgálatnak a mentőire hivatkozva, akik meglátogatták a sebesülteket

A minisztérium már szerda este közölte, hogy a halálos áldozatok és a sebesültek zöme izraeli állampolgár. Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter hat halálos áldozatról és 32 sebesültről számolt be, utóbbiak között tudomása szerint négy súlyos állapotú van.

Az izraeli külügyi szóvivő elmondta, hogy a halálos áldozatok azonosítása még néhány óráig, esetleg egy napig is eltarthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.