Ismét kitettek magukért az amerikai katonák

A Bye-bye miss American pie-t énekelve likvidálta az afgánokat - Videóval!

Don McLean 'American Pie' dalát énekelte az amerikai pilóta miközben rakétája afgánok közé csapódott a földön.

2012.07.06 18:58Konrád - ma.hu

A videó a Liveleak.com weboldalon látott napvilágot újabb fejfájást okozva az amerikai kormánynak, melynek már így is sok problémát okoztak embertelen módon viselkedő katonái. A videó egy a 101-es légi szállítású hadosztálythoz tartozó AH64 Apache helikopter pilótafülkéjéből származik.

A légicsapásról készült film jól mutatja, ahogy ráközelítenek a fehér pontként látszó célpontokra és odalőnek egy Hellfire rakétát. Az áldozatok szaladni kezdenek, és mielőtt a lángtenger elborítaná őket, hallani lehet, ahogy az egyik katona elkezdi énekelni az amerikai klasszikus dal leghíresebb sorát.

“Miközben Wardack provinciában járőröztek Apache pilótáink ártatlan farmerekre bukkantak, akik mákot ültettek az úton. A földi egységekkel összedolgozva megsemmisítették a fenyegetést egy Hellfire rakétával” - áll a Liveleak.com-on. “01:39-nél hallani lehet, ahogy a pilóta azt dalolja “Bye Bye Ms American Pie” pont a  becsapódás előtt aztán BUMM..a többi már történelem. Élvezzétek és boldog július negyedikét.”

Azt természetesen nem lehet tudni valóban ártatlan farmerek voltak-e az áldozatok. Ahogy a túlélők a közeli épületek fedezékébe húzódnak a pilóták könnyebb fegyverekkel kezdenek lőni. Újabb incidens, ami miatt a fegyveres erőknek kármentő nyomozásba kell kezdenie a katonák tettei miatt.

Még mindig tart a hivatalos vizsgálat a januárban előkerült videó kapcsán, melyen amerikai katonák halott tálibokra vizelnek. A felvételen jól hallható, ahogy a harcosok olyan megjegyzéseket tesznek a meggyalázott holtesteknek, mint a “Legyen szép napod pajtás”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.