A Carole művelet elnevezésű kampány

Sikeres a nemzetközi internetes pedofilhálózat felgöngyölítésére indított rendőrségi akció

Pedofilok százait sikerült már azonosítani az interneten a közel egy éve indított világméretű rendőrségi akció révén, amely 141 országra terjed ki - jelentette be szerdán az osztrák szövetségi bűnügyi hivatal.

2012.07.04 10:20MTI

A Carole művelet elnevezésű kampány csak Ausztriában 272 olyan ember azonosítását tette lehetővé, aki pedofil tartalmú fotókat és videofilmeket terjesztett a világhálón.

Ez az eddigi legjelentősebb rendőrségi akció az internetes pedofilhálózatok ellen Ausztriában és az egész világon. Az összegyűjtött információkat és az elkobzott nagy mennyiségű pedofiltartalmú videót most az érintett 141 ország rendőri szervei vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.