A Labour-kormány alábecsülte a betelepülők számát

Miliband: hiba volt korlátozás nélkül beengedni a kelet-európai munkavállalókat Nagy-Britanniába

Hibát követett el az előző munkáspárti brit kormány, amikor a 2004-es EU-bővítés után nem korlátozta a kelet-európai uniós tagállamokból érkező munkavállalók nagy-britanniai betelepülését - mondta pénteken a brit baloldal legnagyobb parlamenti pártjának jelenlegi vezetője.

2012.06.22 12:23MTI

Ed Miliband közölte, hogy a Munkáspárt - ha újból kormányon lesz a további EU-bővítések idején - a lehetséges leghosszabb ideig, vagyis hét évig korlátozni fogja azok számát, akik a majdani új EU-tagállamokból munkát vállalhatnak Nagy-Britanniában.

Miliband szerint az akkori Labour-kormány a 2004-es bővítés előtt "súlyos mértékben alábecsülte" a közép-kelet-európai új tagállamokból munkavállalás céljával betelepülők várható számát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.