Egyes sérültek állapota válságos

Robbanás egy indiai acélműben, tucatnyi halott

Legalább 11 ember meghalt és 16 súlyos égési sérüléseket szenvedett egy dél-indiai acélműben történt nagy erejű robbanásban - közölte csütörtökön a rendőrség.

2012.06.14 08:00MTI

Az eset szerda este történt az Ándhra Prades államban fekvő tengerparti Visákhápatnamban, az ország egyik legnagyobb acélgyárában. A robbanás akkor következett be, amikor egy újonnan felszerelt oxigénbefúvó berendezés működését ellenőrizték az olvasztócsarnokban. A nagy erejű detonáció után hatalmas tűz keletkezett. A helyi rendőrparancsnok szerint a halálos áldozatok száma várhatóan növekedni fog, mert egyes sérültek állapota válságos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.