42 letartóztatási parancs

Kábítószer-ellenes razzia Puerto Rico fő repülőterén

Mintegy kétszáz helyi rendőr és szövetségi ügynök bevetésével rendeztek szerdán kábítószer-ellenes razziát Puerto Rico fő repülőterén.

2012.06.06 17:12MTI

 A Luis Munoz Marin Nemzetközi Repülőtéren végrehajtott akcióval párhuzamosan a rendőrök rajtaütöttek több lakáson a sziget fővárosában, San Juanban is. A razziával kapcsolatban 42 letartóztatási parancsot adtak ki, amelyek egy részét az Egyesült Államokban hajtják végre. Puerto Rico (hivatalos nevén: Puerto Rico Közösség) az Egyesült Államok teljes önkormányzattal rendelkező társult állama. 

 A karibi entitás lakói novemberben tartanak népszavazást arról, hogy csatlakozzanak-e az Egyesült Államokhoz, váljanak függetlenné, avagy maradjon fenn a jelenlegi állapot. A négymillió lakosú Puerto Ricóban az angol és a spanyol egyaránt hivatalos nyelv.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.