Nőnek az aggodalmak Londonban

Százak akadtak el az olimpiai játékok számára kritikus metróvonalon

Tovább nőnek a közlekedéssel kapcsolatos aggodalmak Londonban az olimpia közeledtével: legutóbb több százan rekedtek a játékok szempontjából kritikus metróvonalon; az utasok kártérítést kapnak.

2012.05.24 16:59MTI

A Jubilee-vonalon szerdán lépett fel üzemzavar, amely miatt hozzávetőleg 770 utas kényszerült arra, hogy leszálljon és gyalog tegye meg az utat.
   
A vonal az egyik legfontosabb a londoni tömegközlekedés metróhálózatában, amely kiszolgálja majd a városba érkezőket a július 27. és augusztus 12. közötti ötkarikás játékokon.
   
A pórul járt utasok 40 font kártérítést kapnak az üzemeltetőtől.
   
A metró működtetői bocsánatot kértek az elakadt szerelvény okozta kellemetlenségek miatt, az eset azonban alátámasztotta a londoni közlekedéssel kapcsolatos aggodalmakat. Nagy kérdés többek közt, hogy London óriási és öregedő közlekedési rendszere képes lesz-e megbirkózni a turisták és nézők hadával az olimpia alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.