Ecuador, Mexikó, Kolumbia

Drogpénz lehetett a lezuhant gép szállítmánya

Két emberrel a fedélzetén lezuhant Ecuadorban egy mexikói repülőgép, a hatóságok azt feltételezik, hogy drogcsempészeké volt a jármű, mert rengeteg készpénzt találtak benne, és nem volt repülési naplója.

2012.05.15 07:36MTI

José Serrano ecuadori belügyminiszter helyi idő szerint hétfőn tájékoztatta a médiát az előző napon történt balesetről. A gép egy hegyoldalnak csapódott az ország partvidékén fekvő Perdernales városánál. A gép pilótája és a másodpilóta szörnyethalt.

Serrano nem árulta el, hogy mennyi pénzt találtak a gépen, de szerinte valószínűsíthető, hogy az összeg egy drogszállítmány ellenértéke.

A mexikói drogcsempészek Ecuador területén át szállítják a Kolumbiában megtermelt kábítószert az Egyesült Államokba, és az eladott kokainból származó pénzt visszaküldik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.