Meghalt a kétfős személyzet

Lezuhant egy kisrepülőgép Szlovákiában

Ketten meghaltak, mikor lezuhant egy kisrepülőgép a szlovákiai Lisková település közelében lévő repülőtéren vasárnap dél körül.

2012.05.06 18:42MTI

Jana Balogová, a zsolnai kerületi rendőrkapitányság szóvivője szerint a kisrepülőgép fedélzetén annak lezuhanásakor egy lengyel házaspár tartózkodott, a szerencsétlenségben mindketten életüket vesztették. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a helyszínen tartózkodó szemtanúk csak annyit mondtak el, hogy a repülőgép már leszálló manővereket végzett, amikor egyszer csak ismeretlen okból lezuhant és égni kezdett.
   
Marián Turan a rózsahegyi (Ruzomberok) járásban lévő Lisková repülőtéren működő Aeroklub igazgatója a TASR-nek elmondta: a szerencsétlenül járt lengyelek saját repülőgépükkel az egyéni repülőforgalom keretében próbáltak landolni a repülőtéren. Véleménye szerint turistákról volt szó, akik a közeli Besenovában lévő fürdőbe igyekeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.