Kiitták az autóból

Fagyálló koktéllal koccintottak - meghaltak a rabok

Meghalt két ukrán rab az ország keleti részén fekvő Zaporizzsja megyében, miután - fagyálló anyagot tartalmazó - szélvédőmosó folyadékot ittak.

2012.04.24 14:23MTI

Harmadik társukat pedig az intenzív osztályon próbálják újjáéleszteni - adta hírül az Unian hírügynökség kedden.

A hírügynökség internetes oldalán megjelent beszámoló szerint az eset egy büntetőtáborban történt, ahol visszaeső bűnözők töltik büntetésüket.

Az intézmény egészségügyi szolgálatánál múlt szombaton jelentkezett három elítélt rossz közérzetre hivatkozva. Kórházba szállították őket, ahol azóta ketten meghaltak, a harmadik életéért pedig még küzdenek az orvosok.

Rabtársaik elmondásából kiderült, hogy az áldozatok a büntetőtábor autójavító műhelyében - feltehetően alkohol iránti vágyból - kiitták egy gépkocsiból a szélvédőmosó folyadékot, s nyilvánvalóan ez okozta a halálukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.