Lakástűzben hunyt el a kilenctagú család

Hét gyermek és két felnőtt égett halálra Oroszországban

A rendkívüli helyzetek minisztériuma közölte: egy kilencfős orosz család minden tagja életét vesztette egy lakástűzben péntek délelőtt az uráli Permi megyében.

2012.03.09 10:36MTI

A Mohovoje faluban lévő négyszintes ház alagsori lakásában két szülő és hét gyermekük - öt fiú és két lány - holttestét találták meg a tűzoltók a lángok megfékezése közben. A gyermekek 4 és 13 év közöttiek voltak. A mentők már csak haláluk beálltát tudták megállapítani; füstmérgezés végezhetett velük.
   
A hivatalos közlés szerint a helyszínen nyomozók és tűzszerészek gyűjtenek nyomokat a tragédiai pontos okának felderítése érdekében.
   
Oroszországban pénteken összesen 12 gyermek lett a lángok áldozata.
   
A közép-oroszországi Szaratov környékén egy családi ház gyulladt ki hajnalban. A tűzben egy 30 éves nő és három gyermek, két lány és egy fiú vesztette életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.