Több órára kisüt a nap

Ne menjen ma sárkányrepülőzni, mert elviszi a viharos szél

Pénteken országszerte több órára kisüt a nap, csupán délkeleten maradhatnak erősebben felhős tájak.

2012.01.06 07:46MTI

Számottevő csapadék sehol sem várható. A Tiszántúl kivételével erős, északnyugaton viharos északnyugati szélre kell készülni. Hajnalban -2 és +4°C, délután 4 és 9°C közötti hőmérséklet valószínű.

Napsütés, enyhe idő

Több síterepünket borítja hótakaró, amely azonban az enyhe idő következtében a hét elején olvadásnak indult. Kevés hóra hegységeinkben szombatról vasárnapra virradó éjszaka van esély.

Orvosmeteorológia

Pénteken gyenge hidegfronti hatás várható, levertebbek, fáradtabbak, dekoncentráltabbak lehetnek az arra érzékenyek. A változékony, szeles időben fokozottabban ügyeljünk az öltözködésünkre.

Közlekedésmeteorológia

Pénteken erős, északnyugaton viharos szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Említésre méltó csapadék nem valószínű. A fronthatás miatt figyelmetlenebbek lehetünk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Felhőkép

Széltérkép

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.