Február 22.

Egyiptomban hamarabb választanak

Az Egyiptomot irányító katonai vezetés vasárnap úgy döntött, hogy a parlamenti választások utolsó szakasza február 22-én lesz a korábban tervezett március 12-e helyett, s a voksolás eredményeként létrejövő parlament február 28-án tartja első ülését.

2012.01.01 19:36MTI

A változás azért történt, mert a katonákra egyre növekvő nyomás nehezedik annak érdekében, hogy minél előbb polgári kormányzatnak adják át az ország irányítását.

Az egyiptomi parlamenti választások tavaly november végén kezdődtek: a voksolást három szakaszban tartják, mindegyikben az ország más-más területeinek lakói voksolnak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.