Félszáz kisdiákot tartottak bezárva

Árammal kínozták a pakisztáni gyermekeket egy iskola mélyén

Razziát tartott a pakisztáni rendőrség egy muszlim vallási iskolában, ahol 50 gyermeket tartottak fogva egy föld alatti szobában.

2011.12.13 12:53MTI

A helyszínen készült videófelvételekből kiderült, hogy a gyerekeket - akik között nyolcévesek is előfordultak - a bokájuknál fogva összeláncolták. A rendőrség a Karacsi külvárosának egyik medreszéjében tartott razziát azt követően, hogy egy helyi forrásból értesült a föld alatti zárkákról.
   
A gyermekek elmondásából kiderült, hogy verték és árammal kínozták őket. A többségében északnyugat-pakisztáni szülők állítólag nem tudtak arról, hogy gyermekeik milyen körülmények közé kerültek, ahogy azt sem tudni, hogy milyen célból tartották őket fogva ilyen körülmények között, illetve hogy mikor kezdődött a kegyetlenkedés. Az iskola imámját a rendőrség  őrizetbe vette és kihallgatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.