Kis pénzmosás + vár = Noriega?

Hazaindult Párizsból drogkereskedő diktátor

Hazaindult a párizsi Orly repülőteréről vasárnap reggel Manuel Antonio Noriega volt panamai diktátor, aki egy otthoni börtönben folytatja majd drogkereskedelem és pénzmosás miatt kiszabott büntetésének letöltését.

2011.12.11 10:39MTI

A 77 éves extábornokot négyautós konvoj vitte a párizsi La Santé börtönből egyenesen a spanyol Iberia légitársaság gépéhez, amely egy madridi megálló után viszi őt vissza Panamába. A francia igazságügy-minisztérium egysoros közleménye szerint Noriegát vasárnap a kiadatási eljárásoknak megfelelően átadták panamai illetékeseknek.

A panamai hatóságok közlése szerint a volt diktátort hazaérkezése után azonnal egy másik börtönbe szállítják. Noriega eddig már közel 22 évet töltött le amerikai és francia fegyintézetekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.