"Cáfolhatatlan bizonyítékok" Irán kezében

Terrorcselekményekkel vádolják Washingtont

Ali Hamenei, Irán legfőbb vallási és politikai vezetője száz "cáfolhatatlan dokumentummal" tudja bizonyítani, hogy az Egyesült Államok terrorcselekményeket követett el az iszlám köztársaságban és egyes közel-keleti országokban.

2011.11.02 14:43MTI

"Ennek a száz iratnak a nyilvánosságra hozatalával megszégyenítjük Amerikát a világ előtt" - tette hozzá anélkül, hogy pontosította volna, mikor, hol és kinek mutatják be a szóban forgó dokumentumokat. Hamenei az amerikai nagykövetség 1979-es elfoglalásának évfordulóján beszélt.
   
Az előző hónapban az Egyesült Államok azzal vádolta meg Iránt, hogy terveket szőtt Szaúd-Arábia washingtoni nagykövetének meggyilkolására. Teherán tagadta, hogy érintett lenne az ügyben, és szerinte Amerika csak a belső problémáiról próbálja elterelni a figyelmet ezzel az "abszurd" történettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.