Elítélte a felvételek televíziós bemutatását

Putyin kiakadt a vérző Kadhafit látva

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök szerdán határozottan elítélte a sebesült és halott Moammer el-Kadhafiról készült videofelvétel televíziós bemutatását.

2011.10.26 17:59MTI

A kormányfőt különösen az elfogott, vérző líbiai vezetőt mutató képek háborították fel.
   
"Kadhafinak majdnem az egész családját megölték, a holttestét pedig a világ minden nagy tévétársaságának adásaiban mutatták. Nem lehet felháborodás nélkül nézni" - jelentette ki Putyin, aki szerint a képek bemutatása ellentétes minden világvallás - keresztény, zsidó, muzulmán - szellemével.
   
"Nem a dolog politikai vonatkozásairól beszélek, ott polgárháború van, de az, hogy ezt a képernyőn mutatják, s emberek milliói, köztük gyerekek is nézik, abban semmi jó sincs" - fogalmazott az orosz miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.