Kétszer is ölt

Tűzijáték gyilkolt Peruban

Tűzijátékok felrobbanásában meghalt legalább 16 ember és megsebesült további 31 Peruban, helyi idő szerint csütörtök este. Két eset történt, amelyek az eddigi információk szerint függetlenek egymástól, és egyelőre semmi nem utal arra, hogy nem balesetek lettek volna.

2011.10.21 10:16MTI

Az ország déli részén lévő hegyvidéken, Juliaca város rendőrkapitánysága előtt egy illegális petárdagyárból elkobzott tűzijátékok robbantak fel egy teherautón.

A detonációban meghalt négy rendőr, megsebesült 17 másik, valamint megsebesült négy civil is - közölte a rendőrség. A teherautó az ügyészségé volt.

A másik esetben a fővárostól keletre, egy főközlekedési úton kigyulladt egy autóbusz. A tüzet a buszban lévő tűzijátékok okozták - közölte az illetékes rendőrségi egység. Tíz vagy tizenkét ember halt meg a járművön, és további 10 megsebesült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.