Zavargások törhetnek ki?

Riadókészültség Izraelben: Abbász nagyot robbanhat

Riadókészültségbe helyezik pénteken az izraeli rendőrséget, mert a kormány attól tart, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök ENSZ-beli beszéde alkalmából zavargások törhetnek ki.

2011.09.22 19:35MTI

Abbász várhatóan arra fogja kérni a világszervezet Közgyűlését, hogy fogadja az ENSZ tagjai közé a palesztinok államát, amit Izrael kategorikusan elutasít.

A Ciszjordániában szolgáló izraeli egységeket zendülésellenes felszereléssel látták el - közölte egy rendőrségi forrás. Többek között olyan hánytató szer is szerepel eszköztárukban, amelyet helikopterről lehet leszórni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.