Egyelőre nem válaszoltak

Húzzák az időt a szlovákok - elhúzódhat Rohác kiadatása

Akár több hónapig is elhúzódhat Jozef Rohác újabb, még mindig folyamatban levő kiadatási eljárása, Szlovákia egyelőre nem válaszolt Magyarország kérelmére.

2011.09.21 09:41MTI

Ezt írta szerdai számában a Magyar Nemzet. A lap emlékeztetett: a nyár elején derült fény a hibára, hogy a Fenyő János médiavállalkozó 1998-as megölésével gyanúsított Rohác ellen szóló dokumentumokból kimaradt a lőszerrel, lőfegyverrel visszaélés bűntette.

A Magyar Nemzet az ügyet ismerő szakemberekre hivatkozva azt írta: amíg nem dönt a szlovák hatóság, áll a Fenyő-gyilkosság érdemi vizsgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.