44 halott

Jaroszlavli tragédia: belehalt sérüléseibe az egyetlen túlélő

Belehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotív jégkorong-csapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.

Nézze meg képeinket a tragédiáról - KATTINTSON! képgaléria

2011.09.12 10:08MTI

A testfelülete 90 százalékán égési sérüléseket szenvedett Galimov életéért a moszkvai Visnyevszkij Intézetben küzdöttek. Állapotát vasárnap este még igen súlyosnak, de stabilnak minősítették az orvosok, akik csak annyit ígértek, hogy mindent elkövetnek Galimov megmentéséért.

A moszkvai Szklifaszovszkij traumatológiai intézetben kezelik a szerencsétlenség másik túlélőjét, Alekszandr Szizov fedélzeti mérnököt, súlyos, de stabil állapotban. Őt hétfőn az intenzív osztályról már kórterembe helyezték át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.