Kényszerleszállást hajtottak végre

Pokolgépes fenyegetés ért két pakisztáni repülőgépet

Légiközlekedési források közölték: pokolgépes fenyegetés miatt két pakisztáni repülőgép is kényszerleszállást hajtott végre szerdán: az egyik Isztambulban, a másik Kuala Lumpurban.

2011.09.07 19:11MTI

Az utasoknak egyik esetben sem lett baja, noha a Lahorból Manchesterbe tartó, s Isztambulban földet ért gépen pánik tört ki a 378 utas között. Mindkét gép a Pakistan International Airlines légitársaságé.
   
Az egyik már Bulgária fölött járt, amikor a névtelen e-mailben küldött fenyegetés befutott. Ekkor visszafordultak, és a pilóták Isztambul nemzetközi repülőterén, az Atatürk reptéren tették ki az utasokat. A gép átvizsgálásakor nem találtak robbanóanyagot. A másik gépen 176-an utaztak Iszlámábádból Malajziába, és végül baj nélkül földet értek a délkelet-ázsiai ország fővárosának repterén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.