Bugár csak a negyedik

Szlovákiában töretlenül Ficot tartják a legmegbízhatóbb politikusnak

Töretlenül továbbra is Robert Fico volt szlovák kormányfő, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt elnöke a legmegbízhatóbb szlovákiai politikus.

2011.09.07 13:14MTI

Ezt az eredményt hozta az MVK pozsonyi közvélemény-kutató intézet augusztus utolsó hetében készített országos felmérése arról, kit tartanak az emberek a legmegbízhatóbb politikusnak Szlovákiában.

A felmérés szerdán nyilvánosságra hozott eredménye szerint Ficot a megkérdezettek 33,2 százaléka minősítette a legmegbízhatóbb szlovákiai politikusnak. A második helyen Iveta Radicová miniszterelnök végzett, akiben az emberek 25,7 százalékának bizalmát élvezi. Őt Ivan Gasparovic államfő követi 18,8 százalékkal.

A negyedik és az ötödik helyen Bugár Béla, a Híd magyar-szlovák párt, illetve Robert Kalinák, a Smer alelnöke végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.