Tragédia a kikötővárosban

Borzalmas: már 52 halottat követelt az erőszak Karacsiban

Újabb négy halottat találtak a Pakisztán déli részén fekvő zsúfolt kikötővárosban, Karacsiban - közölte a rendőrség. Ezzel 52-re nőtt a halottak száma három nap alatt az erőszakos cselekményekben.

2011.08.19 08:38MTI

Szerdán 17 embert öltek meg Pakisztán legnagyobb városában, a csütörtökön tovább tomboló erőszakhullámban pedig további 31 ember vesztette életét, majd újabb 4 holttestet találtak péntek hajnalban.

Sok áldozatot megkínoztak, lelőttek és zsákban dobták őket az utcára. Bűnbandákat okolnak azért, hogy az elmúlt hónapokban megnőtt az emberölések száma a kikötővárosban.

A bandák híresztelések szerint kapcsolatban állnak a város főbb politikai pártjaival is. Noha Karacsi hírhedt az etnikai és politikai összetűzésekről, a jelenlegi erőszakhullám jócskán meghaladja az eddigi átlagos szintet. Csak júliusban háromszáz ember esett erőszakos cselekmények áldozatául a pakisztáni nagyvárosban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.