Elégették Kadhafi portréját, zászlót cseréltek

Elzavarták a szófiai nagykövetet a líbiai felkelők

Szemtanúk az APA jelentése szerint közölték: líbiai felkelők egy csoportja hétfőn át akarta venni az irányítást az ország szófiai nagykövetségén.

2011.07.25 17:19MTI

A  nagykövetet elkergették, elégették Moammer Kadhadi líbiai vezető portréit, eltávolították a hivatalos líbiai lobogót, helyére saját zászlójukat vonták fel.
   
A bolgár külügyminisztérium annak ellenére, hogy június végén a líbiai felkelők testületét, az Átmeneti Nemzeti Tanácsot legitimnek ismerte el, nem kívánatos személlyé nyilvánította a csoportot vezető konzult. Felszólította, hogy 24 órán belül hagyja el az országot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.