Tizenhat rendőrt ölnek meg a felvételen

Videóra vették a kivégzéseket a tálibok

A pakisztáni hadsereg közölte: a radikális iszlamista tálibok közzétettek egy videofelvételt, amelyen fegyvereseik kivégeznek tizenhat, fogságukban lévő pakisztáni rendőrt.

2011.07.18 11:52MTI

Az internetre feltöltött felvételen az látható, hogy civil ruhás férfiak sorban állnak egy domboldalon hátrakötözött kézzel, és álarcos fegyveresek tüzet nyitnak rájuk, majd a már fekvő áldozatokat egyesével még külön fejbe lövik.
   
Az egyik fegyveres azzal vádolja a rendőröket, hogy kivégeztek hat gyereket a Szvat-völgyben, ezért kell lakolniuk. A pakisztáni hadsereg szóvivője szerint a rendőröket júniusban rabolták el az északnyugati országrészben, az afgán határtól nem messze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.